SON DAKİKA
Hava Durumu

TİKA'dan Azerbaycan'daki 500 ilkokul öğrencisine eğitim desteği

TİKA Bakü Program Koordinatörlüğü ve Türkiye'nin Gence Başkonsolosluğu iş birliğinde Azerbaycan'daki köy okullarında eğitim gören ilkokul düzeyindeki ihtiyaç sahibi 500 öğrenciye okul malzemesi dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
TİKA'dan Azerbaycan'daki 500 ilkokul öğrencisine eğitim desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Azerbaycan'da ilkokul düzeyindeki öğrencilere eğitim desteği verdi. 

500 İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİYE TİKA'DAN EĞİTİM DESTEĞİ

TİKA Bakü Program Koordinatörlüğü ile Türkiye'nin Gence Başkonsolosluğu Azerbaycan'ın Samuh, Göygöl, Gedebey, Daşkesen ve Goranboy illerine bağlı köy okullarındaki lköğretim düzeyinde olan 500 ihtiyaç sahibi öğrenciye okul malzemesi dağıttı. 

Resim

Türkiye'nin Gence Başkonsolosu Recep Öztop, Türkiye'nin eğitim sektöründe Azerbaycan'a destek verdiğini belirterek, öğrencilere başarılar diledi. TİKA Bakü Program Koordinatörü Hayrettin Özçelik, eğitimin yaşam boyu devam eden bir süreç olduğunu ve TİKA'nın Azerbaycan'da eğitimin her aşamasını desteklemeye devam edeceğini aktardı. 

Öte yandan Göygöl Vali Yardımcısı İbrahimova, yeni eğitim yılı öncesinde okul öğrencilerinin yüzünü güldürdüğü için Türkiye ve TİKA'ya teşekkür etti. Samuh Valisi Firdovsi Aliyev ise desteklerinden dolayı Türkiye ve TİKA'ya teşekkür ederek, öğrencilere başar temenni etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.