SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy, Kupyansk-Liman bölgesinde görev yapan birlikleri ziyaret etti

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, Ukrayna’nın doğusundaki Kupyansk-Liman cephe hattında görev yapan birlikleri ziyaret etti. Birlik komutanları ile görüşen Zelenskıy, cephedeki operasyonel durum ve birliklerin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy, Kupyansk-Liman bölgesinde görev yapan birlikleri ziyaret etti

Ukrayna ordusu, doğu ve güney bölgelerinde Rus işgal güçlerine karşı mücadele ederek topraklarını adım adım işgalcilerden kurtarmaya devam ediyor. Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, Ukrayna’nın doğusundaki Kupyansk-Liman yönünde savaşan birlikleri ziyaret etti. 

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Zelenskıy, “Bugün en sıcak yönlerden birisi olan Kupyansk-Liman yönünde muharebe görevleri yürüten tugaylarımızı ziyaret ettik. 103. Ayrı Bölgesel Savunma Tugayı, Oleksa Dovbush 68. Ayrı Av Tugayı, Siçeslavsk 25. Ayrı Hava İndirme Tugayı" dedi.

Tugay komutanları ve askerlerle savaş alanındaki operasyonel durumu, güncel sorunları ve ihtiyaçları görüştüğünü aktaran Zelenskıy, “İşgalcileri yok eden her bir tugayımız, her bir askerimiz attığı her adımla Ukrayna’nın mutlaka kazanacağını kanıtlıyor. Siz bizim gücümüzsünüz. Hizmetleriniz için teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.