SON DAKİKA
Hava Durumu

İşgalci Rusya'dan Nikopol ve Zaporijjya'ya saldırı!

İşgalci Rus güçleri, bugün akşam saatlerinde Zaporijjya ve Dnipropetrovsk bölgesinde yer alan Nikopol kentine saldırı yaptı. Zaporijjya bölgesindeki saldırıda, sivil altyapı hasar aldı. Nikopol kentinde ise silahlı insansız hava araçları ve top mermileriyle siviller hedef alındı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2023 23:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2023 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İşgalci Rusya'dan Nikopol ve Zaporijjya'ya saldırı!

İşgalci Rusya, 21 Aralık 2023 tarihi akşam saatlerinde Ukrayna’nın Zaporijjya kentine füze saldırısı gerçekleştirdi. Bölgeye yapılan füze saldırısında sivil altyapı zarar gördü. Ayrıca, bugün Dnipropetrovsk bölgesindeki Nikopol kentine kamikaze silahlı insansız hava araçları (SİHA) ve toplarla saldırı yapıldı. Olayda, ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.

İŞGALCİ RUSYA'DAN ZAPORİJJYA'YA FÜZE SALDIRISI!

Zaporijjya Bölge Askeri İdaresi Başkanı Yuriy Malaşko, bugün akşam 18.38'de Rus ordusunun şehre füze saldırısı yaptığını açıkladı. Saldırı sonucunda sivil altyapıya zarar verildiğini ifade eden Malaşko, herhangi bir can kaybının olmadığını kaydetti.

RUSYA'DAN NİKOPOL KENTİNE SALDIRI: 2 ÖLÜ, 1 YARALI

İşgalci Rusya, Ukrayna'nın Dnipropetrovsk bölgesinde yer alan Nikopol kentini, kamikaze silahlı insansız hava araçları (SİHA) ve top mermileriyle hedef aldı. Dnipropetrovsk Bölgesi Askeri İdaresi Başkanı Sergiy Lısak, saldırıda 9 adet Rus kamikaze SİHA'sının kullanıldığını kaydetti. Saldırı çerçevesinde iki kişi öldü ve bir kişi de yaralandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.