SON DAKİKA
Hava Durumu

TEKNOFEST 2025 KKTC’de yapılacak!

TEKNOFEST 2025’e Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ev sahipliği yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
TEKNOFEST 2025 KKTC’de yapılacak!

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Tanıtım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2025’in KKTC’de olacağını duyurmasının ardından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’dan açıklama geldi.

Tatar, TEKNOFEST 2025'in Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TEKNOFEST 2025'in Cumhurbaşkanlığı himayesinde T3 Vakfı ile birlikte yapılacağını söyledi.

Tatar açıklamasına şu şekilde devam etti:

TEKNOFEST büyük ve dünyada ses getiren önemli bir organizasyon. Sayın Selçuk Bayraktar'ın önemli girişimleri ile Türkiye, teknolojide ve savunma sanayinde büyük bir ivme kazanmıştır. Bu vizyonun ülkemizde de sergilenmesi için kendisi ile bir ziyaretimiz esnasında görüşmüş ve olumlu yanıt almıştık. Şimdi bu ricamızın gerçekleşecek olması bizleri ülkemiz adına heyecanlandırmaktadır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bayraktar ise konuya ilişkin "2025, TEKNOFEST'in çok daha büyük hedeflere yelken açtığı bir yıl olacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve İstanbul'da düzenleyeceğimiz TEKNOFEST'lerde hem ülkemizin hem de dost ve kardeş coğrafyaların gençleriyle yeni başarılara imza atacağız. Doğu Akdeniz kıyılarında insanlığı karanlığa boğanlara inat, umudun ışığını Kuzey Kıbrıs'ta TEKNOFEST ile yükselteceğiz. İstanbul'un semalarında yükselen projelerle, TEKNOFEST devrimini bir adım daha öteye taşıyacağız." demişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.