SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna ordusundan Kırım'daki Rus askeri üssüne saldırı

Ukrayna Güvenlik Servisi, 12 Ağustos'ta Kırım'da işgalcilere ait lojistik üssüne düzenlenen saldırı sırasında düzinelerce Rus işgalcinin öldüğünü ve yaralandığını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2023 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2023 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna ordusundan Kırım'daki Rus askeri üssüne saldırı

Ukrayna ordusu, Kırım’ın işgalden kurtarılması için stratejik öneme sahip hamleler yapmaya devam ediyor. Ukrayna ordusuna ait 17 İHA, 12 Ağustos 2023 tarihinde gece saatlerinde işgal altındaki Kırım’ın Kezlev (Evpatoria) şehri yakınlarında bulunan Rus ordusuna ait lojistik üssüne saldırı düzenledi.

Ukrayna’nın önde gelen basın kuruluşu Ukrainska Pravda, 12 Ağustos’da Ukrayna Güvenlik Servisine (SBU) dayandırdığı haberde, saldırının sonuçlarına ilişkin veriler paylaştı. Paylaşılan verilerde, saldırı sonucunda düzinelerce Rus işgalcinin öldürüldüğü ve yaralandığını bildirildi.

DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE KERÇ KÖPRÜSÜ ÜZERİNDE DUMANLAR YÜKSELDİ

Rusya'nın Kırım'ı işgalinin ardından Kerç Boğazı üzerinde yasa dışı olarak inşa ettiği ve Ukrayna'nın güneyine asker ve teçhizat sevk etmek için kullandığı Kırım Köprüsü (Kerç Köprüsü) üzerinde dumanların yükseldiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Köprü üzerinden dumanlar yükselmeye başlamadan birkaç dakika önce Kerç’te patlama seslerinin duyulduğu bildirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.