SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım'da işgalcilere ait 810. Deniz Piyade Tugayı üssünde panik!

Rus işgali altındaki Kırım’da faaliyet gösteren gizli direniş hareketi Ateş, Akyar'daki 810. Deniz Piyade Tugayı Üssünde panik havası oluştuğunu kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım'da işgalcilere ait 810. Deniz Piyade Tugayı üssünde panik!

Rus işgali altındaki Kırım’da ve Herson bölgesinde faaliyet gösteren “Ateş” isimli gizli direniş hareketi, Kırım'ın Akyar (Sivastopol) şehrinde bulunan işgalcilere ait 810. Deniz Piyade Tugayı Üssünde muharebe eğitim seviyesinin artırıldığını kaydetti.

Ateş” gizli direniş hareketi, üssün çevresinde askeri personelin devriye gezdiğini ve şüpheli kişileri izlediklerini bildirdi. Direniş hareketine göre bu durum, bir panik havasının, korkunun ve yakında oradaki herkesin kaçmak zorunda kalacağı düşüncesinin göstergesi.

ATEŞ HAREKETİ, İKMAL HATTINI KULLANILAMAZ HALE GETİRDİ

Ateş direniş hareketinden yapılan açıklamada, "11 Mart’ta Radensk ve Abrikosovka yerleşim yerleri arasında (Herson bölgesi) geçen demir yolu kullanılamaz hale getirildi" denildi.

Daha önce, Ateş direniş hareketi işgalcilerin cepheye teçhizat ve mühimmat taşımak için kullandıkları demir yolu hattını, Akmescit (Simferopol) yakınlarında kullanılamaz hale getirdiğini bildirmişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.