SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Büyükelçisi Bodnar, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyeleriyle görüştü

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda, parlamentolar arasındaki işbirliği adımları görüşüldü.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 22:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyeleriyle görüştü

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyeleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) buluştu. Dostluk grubu üyeleri ile bir araya gelen Büyükelçi Bodnar, Türkiye ve Ukrayna parlamentoları arasındaki ilişkilerin gelişmesi yönündeki çalışmaları görüştü.

Büyükelçi, AK Parti Ankara Milletvekili, Türkiye-Ukrayna Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Yıldırım Tuğrul Türkeş'e Ukrayna'da Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı için hazırlanan özel posta pullarını sundu. Söz konusu görüşmede, Rus saldırıları altındaki Ukrayna'daki güncel durum ele alındı.

BÜYÜKELÇİ, UKRAYNA'DA TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN 100. YILI İÇİN HAZIRLANAN PULLARI TAKDİM ETTİ

Ukrayna Büyükelçisi Bodnar, görüşmeye ilişkin, "Bugün TBMM'de Ukrayna-Türkiye Dostluk Grubu üyeleriyle buluştum. Milletvekillerini Meclis'e seçilmeleri ve Dostluk Grubu'na katılmaları nedeniyle tebrik ettim. Parlamento işbirliği planlarını görüştük ve Ukrayna'da hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yıl dönümü için pulları sundum" açıklamasını yaptı.

Görüşmede, Türkiye-Ukrayna ilişkilerinin gelişmesi yönünde atılacak olan adımlar müzakere edildi. Toplantının sonunda heyetler arasında hediyeleşme töreni gerçekleşti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.