SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan arasında telefon görüşmesi gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2023 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2023 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan arasında 11 Eylül 2023 tarihinde bir telefon görüşmesi gerçekleşti. İkili görüşmede, bögesel gelişmeler ana gündem maddesi oldu.

BÖLGESEL GELİŞMELER ANA GÜNDEM MADDESİ OLDU

Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı, bugün görüşmeye dair yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bugün (11 Eylül) bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede, Türkiye-Ermenistan ilişkileri ve bölgesel konular ele alınmıştır” ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanlığı, Türkiye ve Ermenistan liderlerinin bölgede barış hususunda konuştuklarını dile getirirken, “Görüşmede ayrıca, iki lider bölgede kalıcı barış ve istikrarın tesisinin bölge ülkelerinin tamamının kalkınma ve refahına katkıda bulunacağını vurgulamış ve bu yönde diplomatik çabalara devam edeceklerini ifade etmişlerdir” açıklamasını yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.