SON DAKİKA
Hava Durumu

Rus "Çarı" Putin'den ulusa sesleniş ve Batı'ya tehdit!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus üst düzey devlet yöneticilerinin yer aldığı toplantıda ulusa seslendi. Ukrayna'daki savaş suçlarını meşru göstermek için yalan rüzgarları savuran Putin, Batı karşıtı propagandaya devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2023 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2023 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rus "Çarı" Putin'den ulusa sesleniş ve Batı'ya tehdit!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'daki saldırılar ve işgal girişiminin birinci yılına girilirken; ulusa seslenmek için bugün kameralar karşısına geçti. Tüm konuşması boyunca propaganda ve yalan rüzgarları savuran diktatör Putin, Ukrayna'da işlediği savaş suçlarını haklı çıkarmaya çalıştı.

PUTİN'İN KURMAYLARI SAVAŞIN ORTASINDA GÜLÜYOR!

Putin, ulusa seslenmeden önce Rusya'da savaş psikolojisi ve ekonomi başta olmak üzere siyasi kriz yaşanırken; Putin'in kurmaylarının tebessüm etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ukrayna karşısında her gün cephede  kayıplar veren Rusya'nın üst düzey yöneticileri arasında, Putin’in kürsüye çıkmasından hemen önce, tokalaşmalar ve şakalaşmalar eksik olmadı. Eskiden KGB ajanı olduğu ifşa olan Rus Ortodoks Kilisesi Patriği Krill, en önde yüzünde tebessümle "Çar’ını" dinlemeye hazırdı.

PUTİN'E GÖRE KENDİSİ HARİÇ HERKES SUÇLU!

Vladimir Putin sahneye çıktığında, yalan makinesi de devreye girmişti. Konuşması başlar başlamaz kendi dışında herkesi suçlamaya başladı.

Putin, sorunu barışçıl bir şekilde çözmek için her şeyin yapıldığını ama arkasından başka bir senaryonun hazırlandığını söyledi. İşgalci amacını meşrulaştırmak için Ukrayna’daki savaş suçlarını, daha önce defalarca başvurduğu yalanların arkasına sığınarak örtbas etmeye çalıştı.

Putin, yalanların arkasına sığınarak, “tarihi topraklarımızda insanları korumak ve Ukrayna'daki neo-Nazi rejimi tehdidini ortadan kaldırmak için" bu vahşiliğe başvurduğunu söyledi.

UKRAYNA'DAKİ KATLİAMI, BATI'YI SUÇLAYARAK GİZLEDİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın Ukrayna’nın ana karasına yönelik işgal girişimini Batı ile ilişkilendirdi. Sayısız gayr-ı meşru çocuğun babası olarak ünlenmiş Putin, Batı’nın "edepsiz" ve "namussuz" olduğunu söyledi.

Vladimir Putin, Ukrayna ordusunun başarılı hamleleri neticesinde defalarca komutan değiştiren ve yaklaşık 150 bin asker kaybeden Rus ordusunu kastederek, “Rusya'yı savaş alanında yenmek imkansızdır” açıklamasında bulundu. Putin, bu politikalarını, Rus toplumunu Batı’nın dejenere yaklaşımlarından korumak amacıyla yapıldığını savundu.

Putin’in Rusyasında ona karşı gelen emekli devlet memurları, seferberlik yalanıyla cepheye götürülmüş gönülsüz askerler, sivil aktivistler öldürülürken Putin, “Kim ihanet ederse kanun önünde hesap verecektir" diyerek kendi halkını tehdit etti.

PUTİN, UKRAYNA'YA FÜZE TEDARİK EDİLMESİNDEN RAHATSIZ!

Putin, Rusya'nın Ukrayna'daki işgal girişimi ve saldırıları hakkında da açıklama yaptı. Batı dünyasına tehditler savuran Putin, "Ukrayna’ya ne kadar uzun menzilli silah sevk edilirse tehdidi sınırlarımızdan o kadar uzaklaştıracağız" açıklamasını yaptı.

LAVROV'UN YÜZÜ DÜŞTÜ!

Putin, Rusya'nın sözde diplomatik zaferlerinden bahsederken; Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un yüzünün düşmesi de gözlerden kaçmadı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.