SON DAKİKA
Hava Durumu

Ermeni ayrılıkçı Vardanyan, Rus desteğini kaybetmekten korktu!

Ermeni ayrılıkçı Ruben Vardanyan'ın katıldığı programda, Rusya'nın Ukrayna'yı topyekun işgal girişimi hakkında yorumda bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2023 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2023 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ermeni ayrılıkçı Vardanyan, Rus desteğini kaybetmekten korktu!

Karabağ'da Ermeni ayrılıkçı Ruben Vardanyan, BBC'nin "Hard Talk" programına dün röportaj verdi. Röportaj sırasında Vardanyan, kendisine yöneltilen birçok soruya provokatif ve asılsız cevaplar vermeye çalıştı. Özellikle, bazı sorulara ise sessiz kalmakla yetindi.

ERMENİ AYRILIKÇIDAN SKANDAL SÖZLER!

Röportaj sırasında Ruben Vardanyan, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimine ilişkin sorulardan kaçınması dikkatlerden kaçmadı. Vardanyan, Ukrayna'daki insan hakları ihlalleriyle ilgili soruya cevap vermekten kaçınırken, Ermenilerin sözde insani felaketi hakkında uydurma fikirleri öne sürdü. Azerbaycan toprağı Karabağ ile ilgili ise, "Karabağ'daki Ermenilerin kendi kaderini tayin hakkı vardır" ifadelerini kullandı.

RUSYA'NIN İŞGAL GİRİŞİMİ İLE İLGİLİ SORULARA KAÇAMAK CEVAPLAR!

Vardanyan, ”Rusya'nın, Fransa'nın, ABD'nin veya diğer ülkelerin tutumuna ne tepki verirsem vereyim, bunun uluslararası toplumun desteğini alma olasılığını engelleyeceğini düşünüyorum” diyerek, yorum yapmaktan kaçındı. Vardanyan’nın ortaya koyduğu bu tutum, kendisinin Rusya'nın ve Sarkisyan-Koçaryan çetesinin projesi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.