SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinden Ramazan Bayramı'na özel kutlama videosu

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri korosu, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı yayımladıkları özel video klip ile kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2023 00:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2023 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinden Ramazan Bayramı'na özel kutlama videosu

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri, Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutlamak için özel bir video klip hazırladı. Videoda, Ukrayna ordu korosunun "La İlahe İllallah" ilahi performansının ardından Kırım Özerk Cumhuriyeti Müslümanları Dini İdaresi Başkanı, Müftü Ayder Rüstemov, tüm İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN UKRAYNA SİLAHLI KUVVETLERİ KOROSUNDAN BAYRAM KUTLAMASI

Geçen yıl Ramazan Bayramı'nda Salavat-ı Şerif okuyarak Ramazan Bayramı'nı kutlayan ve büyük bir beğeni toplayan Ukrayna Silahlı Kuvvetleri korosu bu kez özel bir kutlama videosu yayımladı.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Onurlu Akademik Şarkı ve Dans Topluluğu tarafından hazırlanan klipte, Ukrayna'nın özgürlüğü ve bağımsızlığı için mücadele eden tüm Müslümanların Ramazan Bayramı kutlandı.

Videonun yapımcılığını Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Onurlu Akademik Şarkı ve Dans Topluluğu Sanatçısı, Kırım Tatarı İsmail Kurt-Umer üstlendi. Video klipte, ünlü Kırım Tatar seramik sanatçısı Rüstem Skıbin'in performansı yer aldı. Ayrıca, video klibin sponsorluğunu yapan Kırım Müslümanları Dini İdaresi ve ASTEM Vakfına katkılarından dolayı teşekkür edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.