SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Savunma Bakanı Umerov, G7 ülkelerinin Ukrayna büyükelçileriyle toplantı yaptı

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, G7 ülkelerinin Kıyiv büyükelçileri ile bir araya geldi. Bakan Umerov, büyükelçilere Ukrayna Savunma Bakanlığının öncelikli hedeflerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 01:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Savunma Bakanı Umerov, G7 ülkelerinin Ukrayna büyükelçileriyle toplantı yaptı

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, Kıyiv’de dün G7 ülkelerinin Kıyiv büyükelçileri ile görüşme gerçekleştirdi. Umerov, büyükelçilere Ukrayna Savunma Bakanlığı ekibini tanıttı ve ayrıca bakanlığın çalışmaları ve öncelikli hedefleri hakkında bilgi verdi.

"BİRLİKTE ZAFERE DOĞRU"

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; 23 Ekim 2023 tarihinde G7 ülkelerinin Ukrayna büyükelçileri ile bir araya geldiğini aktararak, şu ifadelere yer verdi:

“Şu anda bizim için temel öncelikler: askerlerimize gerekli ekipmanın tedariki, zafere giden yolda savaş teknolojilerinin geliştirilmesi ve ayrıca öldürücü ve öldürücü olmayan askeri teçhizatı satın alan kurumların şeffaf işleyişidir. Yolsuzluğa karşı sıfır tolerans. Ortaklarımıza Ukrayna'ya sağladıkları askeri, siyasi ve ekonomik yardımlardan dolayı minnettarım. Birlikte zafere doğru!”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.