SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Kara Kuvvetleri Komutanından Bahmut cephesine ziyaret

Ukrayna Kara Kuvvetleri Komutanı Oleksandr Sırskıy, Bahmut cephesinde savaşan Ukrayna birliklerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Kara Kuvvetleri Komutanından Bahmut cephesine ziyaret

Ukrayna Kara Kuvvetleri Komutanı Oleksandr Sırskıy, Bahmut mevzilerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sırskıy'in, Bahmut yönünde savaşan birliklerin komutanlarıyla birlikte, etkili bir savunma sağlama ve düşmana azami kayıplar verme konusunda bir takım kararı aldıkları bildirildi.

Ukrayna Kara Kuvvetleri Komutanı Oleksandr Sırskıy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Savunma harekatına ve düşmanı Doğu'da kontrol altında tutmaya devam ediyoruz. Bahmut yönünde muharebe görevi yapan askerlerimizi ziyaret ettim. Komutanlarla birlikte, etkili bir savunma sağlamak ve düşmana azami kayıplar vermek için bir takım gerekli kararları aldık." ifadelerini kullandı.

“ASKERLERİMİZİN PROFESYONELLİKLERİ SAYESİNDE BAHMUT HALA İŞGAL EDİLMEDİ”

Doğu cephesinde savaşan askerler ile görüştüğünü belirten Sırskıy, “Bir askerden tugay komutanına kadar tüm insanlar her zaman ilgi odağımızda olmalıdır. Hiç kimse görmezden gelinmemeli, çünkü onların özverileri ve profesyonellikleri sayesinde Bahmut ayakta duruyor. Komutanlarımız ve askerlerimiz, her gün düşmanın planlarını baltalayan kahramanlarımızdır." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.