SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy'den Tavriya Grubu askerlerine teşekkür

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, ülkenin güneydoğu yönünde Rus işgal güçlerine karşı savaşan Ukrayna birliklerine teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2023 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy'den Tavriya Grubu askerlerine teşekkür

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Tavriya Operasyonel ve Stratejik Birlik Grubu askerlerine cesaretleri ve hizmetleri için teşekkür etti.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, güneydoğu yönünde savaşan Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Tavriya Operasyonel ve Stratejik Birlik Grubu askerlerine hizmetleri için teşekkür ederken şu ifadelere yer verdi:

"Ön saflardaki her başarı, her şeyden önce savunucularımızın gücünün ve cesaretinin sonucudur. Günlük mücadeleleri, cesaretleri ve moralleri, Ukrayna bayrağının olması gereken her yerde olacağını kanıtlıyor.

Tavriya Grubunun askerleri güneydoğuda savunma faaliyetleri yürütüyor. Attıkları her adım, Zaporijjya ve Donetsk bölgelerinin özgürleştirilmesini ve Kırım'ın işgalden kurtulmasını hazırlamayı amaçlıyor. Verimlilikleri için hepsine teşekkür ediyorum!

Ukrayna için savaşan herkese şan olsun!"

Zelenskıy’ın yaptığı paylaşıma eklediği Tavriya Bölgesi Savunma Kuvvetleri Basın Merkezinin logosunda yer alan üç dişli ve altın sarısı rengindeki Tarak Tamga dikkat çekti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.