SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya, Ukrayna'da polisleri hedef aldı!

İşgalci Rus askerleri bugün FPV dron ile Ukrayna'nın Mıkolayiv bölgesine saldırdı. Saldırı sonucunda 43 yaşındaki bir sivil hayatını kaybederken, bir polis aracı da hasar gördü.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2024 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2024 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya, Ukrayna'da polisleri hedef aldı!

Vladimir Putin idaresindeki işgalci Rusya, savaş suçu kanıtlarına bir yenisini daha ekleyerek, Ukrayna'nın Mıkolayiv (Mykolaiv) bölgesinde bir sivili hedef aldı. İşgalci Rus askerleri 27 Ekim 2024 tarihinde öğleden sonra, bölgede moped (motorlu bisiklet) üzerindeki sivile, FPV dron ile saldırdı. 

SAVUNMASIZ UKRAYNALI SİVİL YAŞAMINI YİTİRDİ

Mıkolayiv Bölgesi Askeri İdaresi Başkanı Vitaliy Kim (Vitalii Kim) işgalcilerin, bölgedeki Dmıtrivka isimli köye 3 FVP drone ile saldırdığını duyurdu. Dronlardan birinin 43 yaşındaki Ukraynalı bir sivile isabet ettiğini ve savunmasız sivilin hayatını kaybettiğini bildirdi.

POLİS  ARACI YANDI

Ayrıca Kim, Ukraynalı polislere saldırıldığını kaydederek, "Ruslar, müdahale eden polis memurlarına iki FPV dron daha fırlattı. Çarpmaların sonucunda polis arabası alev aldı ve tamamen yok oldu. Hiçbir kolluk kuvveti personeli yaralanmadı." açıklamasında bulundu. 

Ruslar Mykolaiv Oblastı'nda sivilleri öldürdü, polis memurlarına saldırdı

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.