SON DAKİKA
Hava Durumu

Podolyak: Azerbaycan şu anda bana çok sempatik geliyor çünkü kendi bağımsızlığını ve egemenliğini etkili bir şekilde sağlıyor

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi Danışmanı Mıhaylo Podolyak, Azerbaycanlı gazeteci Eynulla Fatullayev'e verdiği röportajda Azerbaycan'ın kendi bağımsızlığını ve egemenliğini etkili bir şekilde sağladığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Podolyak: Azerbaycan şu anda bana çok sempatik geliyor çünkü kendi bağımsızlığını ve egemenliğini etkili bir şekilde sağlıyor

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Ofisi Danışmanı Mıhaylo Podolyak, Azerbaycanlı gazeteci Eynulla Fatullayev'e verdiği röportajda Azerbaycan'ın kendi bağımsızlığını ve egemenliğini etkili bir şekilde sağladığını belirtti.

Mıhaylo Podolyak, "Azerbaycan şu anda bana çok sempatik geliyor çünkü kendi bağımsızlığını ve egemenliğini etkili bir şekilde sağlıyor. Bölgesel düzeyde son derece bağımsız bir konumda ve bana göre bölgesel düzeyin de ötesine geçiyor. Azerbaycan, bazı kuralların belirlenmesinde ortak olarak yer alma iddiasında bulunabilir, bu oldukça iyi bir pozisyon. Peki bu Rusya için avantajlı mı? Tabii ki hayır. Kesinlikle artan bağımsızlığa sahip ülkelere karşı talepleri olacaktır" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.