SON DAKİKA
Hava Durumu

İşgalci Rusya Donetsk'e saldırdı: Bir kişi hayatını kaybetti

Rusya dün gece saatlerinde Ukrayna'nın Donetsk bölgesindeki Selıdove kasabasına saldırdı. Olayın ardından bir kişi hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İşgalci Rusya Donetsk'e saldırdı: Bir kişi hayatını kaybetti

İşgalci Rusya, 24 Şubat 2022'de Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne yönelik olarak başlattığı topyekun saldırıya hız kesmeden devam ediyor. Yerleşim biirmlerini, konutları ve sivilleri hedef alan Rusya, dün gece yine bir binaya saldırdı. 

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Rusya, dün gece saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk bölgesinde yer alan Selıdove kasabasına saldırdı. Bir konutun giriş katını hedef alan işgalci devlet, binanın çökmesine ve bir kadının hayatını kaybetmesine neden oldu. 

Ukrayna İçişleri Bakanı Igor Klimenko konuyla ilgili olarak, "Dün gece (14 Kasım) düşman Donetsk'te Pokrovsk bölgesindeki Selıdove kasabasına füze saldırısı düzenledi. Bunun sonucunda 4 katlı bir konut binasının girişi yıkıldı. Maalesef enkaz altında bir kadın cesedi bulundu. Muhtemelen en az bir kişi hâlâ enkaz altında" açıklamasını yaptı. 

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ayrıca binadan çok sayıda yaralı çıkarılarak sağlık kuruluşuna sevk edildi. Arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.