SON DAKİKA
Hava Durumu

Tanrı Dağı eteğindeki Atatürk Anaokulunda toplanan oyuncaklar, depremzede çocuklara ulaştırıldı

Kırgızistan'ın sınır bölgesi Tanrı Dağı eteğinde bulunan Narın şehrindeki Atatürk Anaokulu öğrencilerinin gönderdiği oyuncaklar, Türkiye'deki depremzede çocuklara teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Tanrı Dağı eteğindeki Atatürk Anaokulunda toplanan oyuncaklar, depremzede çocuklara ulaştırıldı

Kırgızistan'ın Narın şehrindeki Atatürk Anaokulu öğrencilerinin gönderdiği oyuncaklar, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'taki afetzede çocuklara teslim edildi.

Kahramanmaraş Aliya İzzetbegoviç Parkı'nda kurulan çadır kentte, çocuklar için Etimesgut Belediyesi tarafından program düzenlendi. Gönüllü öğretmenlerden oluşan tiyatro ekibince sunulan orta oyununun ardından, Türkiye'den 5 bin kilometre uzaktan gelen Kırgız Türkü çocukların oyuncakları, Kahramanmaraş’ta depremzede çocuklara ulaştırıldı.

Kırgız Türkü çocukların gönderdiği oyuncakları alan depremzede çocuklar, büyük mutluluk yaşadı.

KARAGÖZ VE HACİVAT GÖSTERİSİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Etimesgut Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmail Şahin, belediye olarak geçen yıl temmuzda, Türkiye'den 5 bin 500 kilometre uzaklıktaki Narın'a kreş inşa ettiklerini bildirdi. Öte yandan, İstanbul'dan gelen bir grup öğretmenin sunduğu Karagöz ve Hacivat gösterisi ile çocuk oyunları, afetzede çocukların yüzünü güldürdü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.