SON DAKİKA
Hava Durumu

Iraklı futbol yıldızı, Traktör Tebriz'i, taraftarları için seçtiğini söyledi

Iraklı futbol yıldızı Hadi Safa, Traktör Tebriz'i hem taraftarları hem de başarılı bir takım olması nedeniyle seçtiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2023 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2023 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Iraklı futbol yıldızı, Traktör Tebriz'i, taraftarları için seçtiğini söyledi

Güney Azerbaycan Türklerinin sembol takımı Traktör Tebriz, ligde galibiyet elde etmeye devam ediyor. Traktör Tebriz, İran Ligi'nde son hafta oynanan maçını kazanarak, puan durumunda 42 puanla 5. Sırada yer aldı.  

IRAKLI FUTBOL YILDIZI, TRAKTÖR TEBRİZİ YORULMAK BİLMEYEN TARAFTARLARI İÇİN SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ

Iraklı futbol yıldızı Hadi Safa, İran basınına verdiği röportajda Traktör Tebriz’i neden tercih ettiğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Hadi Safa, Güney Azerbaycan temsilcisi kulübü, çok ve yorulmak bilmeyen taraftarından dolayı sevdiğini söyledi. Iraklı yıldız Hadi Safa yaptığı açıklamalarda, “Traktör Tebriz kulübünü seçmemin ana nedenlerinden biri, bu kulübün Asya'nın en güçlü takımlarından biri olmasıdır” dedi.

"TRAKTÖR TEBRİZ, TÜM MAÇLARA FİNAL MAÇI GİBİ Bakıyor" 

Traktör Tebriz futbolcusu Safa, takım olarak maçlara daha farklı baktıklarını belirtirken, “Tüm müsabakalara final müsabakası olarak bakıyoruz ve tabii ki kulübün çok sayıdaki taraftarının inanılmaz desteği, kazanmamız için bize ilham veriyor" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.