SON DAKİKA
Hava Durumu

QHA Editörüne "Yılın En İyi Türk Dünyası Editörü" ödülü!

Ankara’da 28 Haziran 2024 tarihinde düzenlenen "3. Uluslararası Gold Moon Awards Medya Ödülleri" kapsamında Kırım Haber Ajansı (QHA) Editörü "Yılın En İyi Türk Dünyası Editörü" ödülüne lâyık görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
QHA Editörüne "Yılın En İyi Türk Dünyası Editörü" ödülü!

Türkiye’nin başkenti Ankara’da düzenlenen "3. Uluslararası Gold Moon Awards Medya Ödülleri" (Altın Ay Ödülleri) sahiplerini buldu. 

Violin Ankara Kır Bahçesi'nde 28 Haziran 2024 tarihinde tertip edilen ödül törenine çok sayıda iş insanı, sanatçı ve basın mensubu katıldı.

Ece Erken ve Fuat Güven'in sunuculuğunu yaptığı törende, Kırım Haber Ajansı (QHA) Editörü Mustafa Koçyegit'e, "Yılın En İyi Türk Dünyası Editörü" ödülü verildi.

Mustafa Koçyegit yaptığı konuşmasında, "Kırım'dan Kıbrıs'a, Balkanlardan Doğu Türkistan'a tüm Türk dünyasını hayatının merkezine koyan bir kişi olarak bu ödülü almak mutluluk verici. Bununla birlikte tüm alanlarda olduğu gibi medya alanında da başarı ekip çalışmasıyla meydana geliyor. Dolayısıyla ödülü Ajansımızın Müdürü Esma Hanım başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarım adına kabul ediyorum." dedi.

EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Farklı kategori ve alanlarda yaklaşık 90 ödülün takdim edildiği törende, "Yılın Haber Ajansı" ödülüne İhlas Haber Ajansı (İHA) sahip olurken, "Yılın En İyi Çıkış Yapan Spikeri" ödülünü Bengü Türk'ten Eda Yerci aldı. Gecede, TGRT Haber Muhabiri Mevlüt İşli'ye "Meslek Başarı Ödülü" verilirken, "Yılın En Başarılı Muhabiri" Mete Karabacak oldu.

Programda, "Yılın En İyi Çıkış Yapan Muhabiri" ödülü Ömer Ecevit'e, "Yılın En Başarılı Kameramanı" ödülü Fatih Erol'a, "Yılın En İyi Erkek Muhabiri" Star TV'den Kemal Akagündüz'e verildi.

Çeşitli sahne gösterileri ve şovların sergilendiği gecenin sonunda, tüm ödül kazananlar sahnede davet edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.