SON DAKİKA
Hava Durumu

Mükremin Şahin: İnşallah Kırım için aydınlık günler bizimle olur

Kırım Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin, "Kuruluşunun 100. Yılında Cumhuriyet Şöleni" isimli etkinliğin ardından QHA mikrofonuna değerlendirme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2023 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2023 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Mükremin Şahin: İnşallah Kırım için aydınlık günler bizimle olur

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Azerbaycan Kültür Derneği organizasyonuyla 21 Haziran 2023 tarihinde Ankara MEB Şura Salonu'nda uzun soluklu bir etkinlik düzenlendi. "Kuruluşunun 100. Yılında Cumhuriyet Şöleni" başlıklı program yoğun ilgiyle takip edildi.

"İNŞALLAH KIRIM İÇİN DE GÜZEL GÜNLER BİZİMLE OLUR"

Kırım ve Azerbaycan türkülerine yer verilen etkinliğin ardından Kırım Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin, Kırım Haber Ajansına (QHA) etkinlik ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Şahin, programın Türkiye Cumhuriyetinin 100. yaşına ithafen yapıldığını dile getirdi. Şahin, Karabağ'ın işgalden kurtarıldığını anımsatarak, "İnşallah, Kırım için de aydınlık güzel günler bizimle olur" dedi.

Programın yaklaşık 4 saat sürdüğünü ve güzel geçtiğini dile getiren Şahin, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini belirtti. Şahin, QHA'nın "Müzikler ve danslar size neler hissettirdi?" sorusuna, "Sevdiğimiz, bizi duygulandıran şarkılar. İşgal dolayısıyla maalesef kültür bağımız zayıfladı. Ama inşallah aydınlık günlerde, vatanımız Kırım’da o eski güzel birlikteliğimiz olacak” vurgusu yaptı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.