SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna müzik grubu Prime Orkestra, Ankara'yı 80'ler ve 90'lara götürdü

Dünyaca ünlü Ukrayna müzik grubu Prime Orkestra, bu akşam Ankara'da 80'ler ve 90'lara damgasını vurmuş şarkılarla katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 23:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 01:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna müzik grubu Prime Orkestra, Ankara'yı 80'ler ve 90'lara götürdü

Ukrayna'nın dünyaca ünlü müzik grubu Prime Orkestra, Türkiye turnesi kapsamında başkent Ankara'da dinleyicilere keyifli bir akşam yaşattı.

KATILIMCILARA FARKLI BİR DENEYİM YAŞATILDI

20 Eylül 2024 tarihinde Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde coşkulu bir geceye sahne olan Prime Orkestra'nın renkli konseri saat 20.00'de başladı. Yoğun bir katılımın olduğu "Dance Sympo Show 80's-90's" başlıklı gece, büyük bir ilgi uyandırdı. 

Zamanda yolculuk konseptiyle dinleyenlere farklı bir deneyim sunan Denis Doroşenko şefliğindeki Prime Orkestra; yan flüt, elektro gitar, keman, çello, org, davul ve saksafon gibi enstrümanlarla Senfoni Orkestrası, DJ, solistlerin ve vokalistlerin keyifli dansları büyük bir beğeni topladı. Katılımcılar; ABBA, Michael Jackson, Madonna, Pet Shop Boys, Gloria Gaynor, Bee Gees gibi 80'ler ve 90'lara damgasını vurmuş müzik grupları ile sanatçıların şarkılarına alkışlar ve danslarla eşlik etti.

CEPHEDEKİ UKRAYNALI ASKERLERE BAĞIŞ TOPLANDI

Turne kapsamında, yaklaşık 2 saat süren konserde, Ukrayna cephesindeki askerlere destek olma amacını taşıyan Prime Orkestrası bağış topladı. Katılımcılar, Rus saldırıları altındaki Ukrayna'ya yardım göndermek için bağışta bulundu. 

PRIME ORKESTRA

Ukrayna'nın Herson kentinde 2014 yılında kurulan Prime Orkestra, 42 üyesiyle birlikte konser veriyor. Turneye çıkan müzik grubu 2022 senesinden bu yana cephedeki Ukraynalı askerlere bağış topluyor. Grup, konserlerini çeşitli platformlarda çok sayıda enstrüman ve çeşitli şarkılarla icra ediyor. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.