SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna askeri istihbaratından Kırım Tatarlarına uyarı!

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri İstihbarat Ana Müdürlüğü, Kırım'da yaşayan Kırım Tatarlarına askeri tesislerinden kaçınmaları gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2023 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2023 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna askeri istihbaratından Kırım Tatarlarına uyarı!

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri İstihbarat Ana Müdürlüğü, işgal altında bulunan Kırım’daki vatandaşlara, askeri tesislerin yakın çevresinden uzak durmaları gerektiğini duyurdu.

"ASKERİ TESİSLER VE ASKERİ BÖLGELERDEN UZAK DURMAK EN İYİSİ"

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri İstihbarat Ana Müdürlüğü Temsilcisi Andriy Yusov, Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, “Kırım'daki güvenliğe gelince, işgalciler orada olduğu ve onların silahları ve personeli, savunucularımızı ve sivilleri öldürmek için Kırım'da dolaştığı sürece, Kırım halkının yakın çevrede bulunmaktan kaçınması daha iyidir. Askeri tesisler ve askeri bölgelerden uzak durmak en iyisi” ifadelerine yer verdi.

"ÖNEMLİ BİLGİLER, ZAFER KAZANILMASINA NEDEN OLUR"

Temsilci Andriy Yusov, "Özgürlüğümüzü yeniden kazanmamıza yardımcı olacak bilgileri toplama talebi var. Geçici olarak işgal edilmiş topraklarda yaşayan her Kırımlı, zaferimizi ve (Rus) ırkçıların yenilgisini yaklaştıran bu önemli bilgiyi başkalarına aktarabilir” açıklamasını yaptı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.