SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanı: Kırım'a saldırılar sadece başlangıç

Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanı Kırılo Budanov, Kırım'a düzenlenen çıkarmanın sadece başlangıç olduğunu dile getirdi. Budanov, "Zaferin uzakta olmadığını, özgürlüklerinin uzakta olmadığını, kimsenin onları unutmadığını hatırlasınlar ve inansınlar. Bu durum, Kırım'ın işgalcilere ait merkezleri vurulunca bitmeyecek. Kırım'a saldırılar sadece başlangıç​​​​​​​. Yakında herkes kendi evine dönmeyi bekleyecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2023 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2023 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanı: Kırım'a saldırılar sadece başlangıç

Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanı Kırılo Budanov, 24 Ağustos 2023 tarihinde Ukrayna basınına verdiği demeçte, Ukrayna’nın Rus işgali altında bulunan Kırım’ı kurtaracağını ve bunun için kara operasyonuna ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Ukrayna ordusunun Kırım’a düzenlediği çıkarmanın motivasyonuna değinen Budanov, bu hususta Ukrayna halkının Kırım’ın işgalden kurtarılabileceğine dair inancının önemli olduğunu kaydetti.

KIRIM, YAKINDA İŞGALDEN KURTARILACAK!

Budanov, "Zaferin uzakta olmadığını, özgürlüklerinin uzakta olmadığını, kimsenin onları unutmadığını hatırlasınlar ve inansınlar. Bu durum, Kırım'ın işgalcilere ait merkezleri vurulunca bitmeyecek. Kırım'a saldırılar sadece başlangıç. Yakında herkes kendi evine dönmeyi bekleyecek" dedi.

Ayrıca Budanov, savaşın Ukrayna'nın tam zaferine ve 1991'den bu yana Ukrayna toprağı olan bölgelerde kontrol sağlanana kadar devam edeceğini de kaydetti. Öte yandan Budanov, işgal altındaki toprakları geri almanın başka yolu olmadığını vurguladı.

Kırılo Budanov, "Hangi seçeneğin olacağı sorusu kesinlikle bana göre değil. Sadece burada güç kullanmadan bir şeyler yapmanın gerçekçi olmadığını söyleyebilirim" ifadelerine yer ver verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.