SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Tatar Kaynak Merkezinden, 26 Şubat Kırım'ın İşgaline Direniş Günü kampanyasına katılma çağrısı

Kırım Tatar Kaynak Merkezi, 26 Şubat Kırım'ın İşgaline Direniş Günü dolayısıyla sosyal medyada “fırtına” yaratmayı planlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2023 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2023 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Tatar Kaynak Merkezinden, 26 Şubat Kırım'ın İşgaline Direniş Günü kampanyasına katılma çağrısı

Kırım Tatar Kaynak Merkezi, 26 Şubat Kırım'ın İşgaline Direniş Günü dolayısıyla sosyal medyada "O Zaman Mücadele Ettik, Şimdi Zaferi Kazanacağız" başlıklı kampanya başlattı ve herkesi kampanyaya katılmaya davet ediyor. 

Kırım Tatar Kaynak Merkezi İletişim Müdürü Tetyana Podvornyak, Kıyiv'de düzenlenen basın toplantısında kampanyaya dair açıklamalarda bulundu.

Kampanya çerçevesinde sosyal medyada bir fırtına yaratmaya amaçladıklarını belirten Podvornyak, "Bunun için özel posterler tasarladık. Posterlerde; 'o zaman mücadele yaptık, şimdi kazanacağız', 'Kırım'ı kurtararak adaleti sağlayalım', 'Kırım bizim toprağımız, bu konuda pazarlık yok', 'Eve giden yol devam ediyor' vs yazılar yer alıyor. Bu posterler sosyal medya sayfamızda paylaşıldı. Posterlerden birini kendi sosyal medya sayfanızda paylaşarak herkesi kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz." dedi.

Bunun dışında Podvornyak, merkezi 26 Şubat Kırım'ın İşgaline Direniş Günü için “Kırım’ın işgal günü hakkında ne biliyorsun?” başlıklı test ve 26 Şubat 201’te Kırım’da yaşanan olayları anlatan infografik hazırladıklarını bildirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.