SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Tatar çocuklara eğitim desteği!

Safinar Cemiloğlu Kadın Birliği Başkanı Safinar Cemileva'nın önerisiyle başlatılan çanta ve kırtasiye malzemeleri yardımları Kırım'daki öğrencilere ulaşmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Tatar çocuklara eğitim desteği!

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi, Kırım ve Gebze'deki çocuklar için başlattığı çanta ve kırtasiye desteği projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklara destek oluyor.

Kırım Tatar halkının millî lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'nun eşi ve Safinar Cemiloğlu Kadın Birliği Başkanı Safinar Cemileva'nın önerisiyle başlatılan kampanya kapsamında, Rus işgali altında bulunan vatan Kırım'daki ihtiyaç sahibi Kırım Tatar çocuklara yeni eğitim öğretim yılı için çanta ve kırtasiye malzemeleri ulaşmaya başladı.

SEN DE DESTEK OLABİLİRSİN!

Yardım projesi kapsamında Kırım'daki bir çocuğun eğitim masrafları için gerekli olan destek miktarı 600 TL olarak belirlendi.

Dernekten yapılan açıklamada, yardımda bulunmak isteyen kişilerin, +90 532 364 64 18 numaralı telefon aracılığıyla Kırım Derneği Gebze Şubesi Başkan Yardımcısı Şerife Orak ile irtibat kurabileceği kaydedildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.