SON DAKİKA
Hava Durumu

İşgalciler, Kırım'daki mülkleri satarak ailelerini tahliye ediyor!

Kırım’ın Kremlin kontrolündeki işgalci yönetimi, yakınlarının yarımadadaki mülklerini satarak ailelerini Kırım'dan tahliye ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2023 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2023 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İşgalciler, Kırım'daki mülkleri satarak ailelerini tahliye ediyor!

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri İstihbarat Baş Müdürlüğü Temsilcisi Andriy Yusov, işgalcilerin aktif olarak Kırım’daki mülklerini satmaya ve ailelerini tahliye etmeye devam ettiğini aktardı.

Freedom televizyon kanalında konuşan Yusov, işgalci yönetimi ve Rus askeri komutanlığının yarımadadaki aileleri tahliye ettiğine dikkat çekerek, “Ancak halka ve sıradan askerlere ‘Merak etmeyin her şey yolunda, kontrol altında’ diyorlar… Ancak bu ‘özel operasyon (tam kapsamlı işgal girişimi) plana göre ilerliyor’ ifadesi artık şakaya dönüştü.” dedi.

İŞBİRLİKÇİLER İÇİN SON UYARILAR

Yusov, Rus işgalci yönetimi ile işbirliği yapan kişilere, fırsatları varken yarımadayı terk etmeye tavsiye ederek, “Barış ve huzuru sağlamak için yarımada işgalden kurtarılmalı ve Ukrayna kontrolü altına alınmalıdır. Bu yakın zamanda mutlaka gerçekleşecektir. Bu yüzden Rusya için çalışan herkesin yakın zamanda Ukrayna’ya ait Kırım’ı terk etmesi gerekiyor.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.