SON DAKİKA
Hava Durumu

Emel Kırım Vakfı ve Emel Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladı

Emel Kırım Vakfı ve Emel Dergisi, 29 Ekim 1923 tarihinde bağımsızlığına kavuşan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaşını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2023 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2023 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Emel Kırım Vakfı ve Emel Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladı

Türkiye Cumhuriyeti bugün 100. yaşını tüm coşkusuyla kutluyor. 7'den 70'e herkesin heyecanla beklediği bu günde Kırım Vakfı Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıldönümünü kutladı. Emel Kırım Vakfı ve Emel Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andığı kutlama mesajını paylaştı. 

EMEL KIRIM VAKFI VE EMEL DERGİSİ, CUMHURİYETİN 100. YILINI KUTLADI

Vakfın internet sayfasında yayımlanan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Türk Dünyasının asırlık parlak güneşi, esaret altına düşmüş Türklerin umut ve ilham kaynağı mazlum müslümanların örnek aldığı Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

100 yıldır Kırım istiklal davasına beşiklik eden, Rusya tarafından işgal edilen vatan Kırım'dan göç etmek zorunda bırakılan insanlarımıza kucak açan Türkiye Cumhuriyetine minnettarız.

Dört bir tarafı işgal edilmiş Türkiye'yi işgalden kurtaran, kahraman Türk halkına önderlik eden Mustafa Kemal Atatürk ve Türk halkının mücadelesi ve iradesi. yurtları işgal altında olan Türklere örnek olmuştur. Vatan Kırım'da yakın zamada işgalde kurtulacaktır."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.