SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna'nın Bakü Büyükelçisi Vladıslav Kanevskıy, Laçın'ı ziyaret etti

Ukrayna'nın Bakü Büyükelçisi Vladıslav Kanevskıy, Azerbaycan'ın işgalden kurtarılan Laçın'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2023 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2023 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna'nın Bakü Büyükelçisi Vladıslav Kanevskıy, Laçın'ı ziyaret etti

Ukrayna'nın Bakü Büyükelçisi Vladıslav Kanevskıy, Azerbaycan’ın işgalden kurtarılmış Laçın şehrini ziyaret etti. Kanevskıy, 26 Ağustos 2023 tarihinde, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda izlenimlerinden bahsetti.

UKRAYNA'NIN BAKÜ BÜYÜKELÇİSİ VLADISLAV KANEVSKIY: AZERBAYCAN, ETKİLEYİCİ İYİLEŞME ORANLARI SERGİLİYOR.

Kanevskıy, “Azerbaycan'ın işgalden kurtarılmış şehirlerine ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün şehir günü münasebetiyle kadim bir tarihe sahip olan Laçın şehrini ziyaret ettik. Bölge, inanılmaz manzarası ve doğasıyla insanı hemen etkiliyor. Bugün burada büyük ölçekli altyapı projeleri hayata geçiriliyor, Azerbaycan’ın en güzel köşelerinden birinde hayat yavaş yavaş geri toparlanıyor. Azerbaycan, etkileyici iyileşme oranları sergiliyor. Savaştan sonra işgalden kurtarılan topraklarda meydana gelen hızlı olumlu değişikliklerden çok memnunum. Eminim ki, Rusya'nın topyekun işgal girişiminde bulunduğu Ukrayna'nın tüm topraklarını da yeniden inşa edip hayata döndüreceğiz” dedi.

Ukrayna'nın Bakü Büyükelçisi Vladıslav Kanevskıy, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e Ukrayna’ya verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, Aliyev de Laçın ziyareti için Kanevskıy’e teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.