SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye ve Gürcistan arasında diplomasi trafiği başlıyor

Türkiye ve Gürcistan arasındaki siyasi istişareler, iki ülkenin dışişleri bakan yardımcıları başkanlığında 12 Eylül 2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Türkiye ve Gürcistan arasında diplomasi trafiği başlıyor

Türkiye ve Gürcistan arasındaki siyasi istişareler, iki ülkenin dışişleri bakan yardımcıları başkanlığında 12 Eylül 2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Türkiye ile Gürcistan arasında gerçekleştirilecek olan siyasi istişareler hakkında yazılı açıklama yaptı. Söz konusu görüşmede ikili ilişkilerin çeşitli boyutlarının yanı sıra, bölgesel ve uluslararası gelişmeler de ele alınacak.

TÜRKİYE VE GÜRCİSTAN ARASINDA DİPLOMASİ TRAFİĞİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanlıkları arasındaki Siyasi İstişareler, Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar ve Gürcistan Dışişleri Birinci Bakan Yardımcısı Lasha Darsalia'nın başkanlığındaki heyetler arasında 12 Eylül 2023 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecektir. Siyasi İstişarelerde, ikili ilişkilerimizin çeşitli boyutlarının yanısıra, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alınacaktır" ifadelerine yer verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.