SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye'den yeni hamle: PKK'ya silah sevkiyatına "Vur Emri"

Türkiye, sivil bir uçakla ABD'nin Süleymaniye Havalimanı'na silah sevkiyatının tespiti üzerine yeni bir hamlede bulunarak vur emri ile hareket edecek. Bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye tedarik edilen her türlü silah sevkiyatına karşı Türkiye, silah ile müdahalede bulunacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Türkiye'den yeni hamle: PKK'ya silah sevkiyatına "Vur Emri"

Türkiye'nin sınır güvenliğini tehlikeye atan, bölücü terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye silah sağlayan ABD ve İran'ın sevkiyatına dur dendi. ABD'nin bölücü terör örgütüne 2 adet hava savunma sistemi göndermesinin ardından Türkiye yeni bir hamle yaptı. PKK'nın silah tedariki lojistiği haline gelen Süleymaniye Havalimanı'na karşın Türkiye tarafından önemli bir tedbir alındı. 

TÜRKİYE'DEN VUR EMRİ

Yeni Şafak'ın gündeme getirdiği habere göre Türkiye, PKK'ya yapılan silah sevkiyatında "Vur Emri" ile çalışacak. Türk askerleri PKK/YPG'ye sağlanan herhangi bir silah sevkiyatında kayıtsız kalmayarak, her türlü tedarike karşın silahla müdahalede bulunacak. 

Süleymaniye Havalimanı'nda sivil bir uçakla yapılan silah sevkiyatı tespit edilerek güvenlik güçleri tarafından belgelenmişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.