SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye A Milli Takımı, Karadağ ile karşılaşıyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Samsun'daki Yeni 19 Mayıs Stadı'nda Karadağ ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Türkiye A Milli Takımı, Karadağ ile karşılaşıyor

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ ile karşılaşacak. Mücadele, 11 Ekim 2024 tarihinde Samsun'daki Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Türkiye ile Karadağ karşılaşması Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak.

HAKEMLER

Karşılaşmayı, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi'nin yardımcılıklarını Alessio Berti ve Luigi Rossi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Matteo Marchetti olacak.

TÜRKİYE GRUPTA LİDER

Türkiye, gruptaki ilk maçında Galler ile 0-0 berabere kalırken, ikinci maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Karadağ ise İzlanda'ya 2-0, Galler'e ise 2-1 mağlup oldu. Türkiye, 4 puanla Galler’in averajla önünde lider durumda bulunuyor. Karadağ ise puansız olarak son sırada yer alıyor.

SAKATLIKLAR VE KADRO DEĞİŞİKLİKLERİ

Milli takımda, Galler karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İzlanda maçında forma giyemeyen Barış Alper Yılmaz, Karadağ’a karşı sahada olacak. Ancak Mert Günok ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Kaleci Berke Özer, aday kadroya dahil edildi.

ADAY KADRO

A Milli Takım'ın Karadağ maçı kadrosu şu futbolculardan oluşuyor:

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Berke Özer (Eyüpspor) Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli), Mert Müldür, Samet Akaydın (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)Orta saha: Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica) Forvet: Ahmed Kutucu (Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

Türkiye'nin Karadağ karşısında alacağı sonuç, grup sıralamasındaki konumunu belirlemede kritik bir öneme sahip. Tüm futbolseverler bu maçı heyecanla bekliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.