SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya'da şüpheli ölümler devam ediyor!

Rusya’nın eski Savunma Bakan Yardımcısı Gennadiy Jidko ve Rusya Federal Güvenlik Servisi üst düzey yöneticisi, Korgeneral Gennadiy Lopırev'in eş zamanlı olarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2023 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2023 23:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya'da şüpheli ölümler devam ediyor!

İşgalci Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgal girişimi ve topyekun saldırıları bir yılı aşkın süredir devam ederken Rus askerlerinin ardı arkası kesilmeyen intihar ve şüpheli ölüm haberleri yankı uyandırıyor. Savaşın başından bu yana sözde ölüm haberleriyle gündemden düşmeyen Rus askerlerine iki kişi daha eklendi.

Rus propaganda medyası, Rusya’nın eski Savunma Bakan Yardımcısı ve Savunma Bakanlığı Ana Askeri ve Siyasi Müdürlüğü Başkanı Gennadiy Jidko’nun 58 yaşında öldüğünü bildirdi. Jidko, 2022 yılında Rus ordusunun Doğu Askeri Bölgesinin komutan vekiliydi.

RÜŞVET ALDIĞI İÇİN HAPİSTEYDİ

Rusya’nın eski Savunma Bakan Yardımcısı Gennadiy Jidko'nun ardından Rusya Federal Güvenlik Servisi üst düzey yöneticisi, Korgeneral Gennadiy Lopırev’in de 16 Ağustos 2023 tarihinde hapishanede hastalıktan öldüğü açıklandı. Gennadiy Lopırev, 2017 yılının kasım ayında, 6 milyon ruble rüşvet aldığı için 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

^^

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.