SON DAKİKA
Hava Durumu

Kurt-Ar, "Kırım'da Neler Oluyor?" başlıklı program tertip edecek

Kurt-Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneği tarafından, 9 Aralık 2023 tarihinde "Kırım'da Neler Oluyor?" programı düzenlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2023 01:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 01:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kurt-Ar, "Kırım'da Neler Oluyor?" başlıklı program tertip edecek

Kurt-Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneğinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği "Ateş/Simit/Çay Gecesi" programlarının bu haftaki konusu Kırım olacak. Etkinlikte, Kırım Tatar halkının anavatanı Kırım'da yaşayan Kırım Tatarlarının günümüzde işgal ve savaş şartlarında yaşadığı baskı ile zulümler ele alınacak.

"Kırım'da Neler Oluyor?" başlığıyla düzenlenecek program, 9 Aralık 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Kurt-Ar Derneğinin Ankara'nın Çankaya ilçesinde Kocatepe Mahallesi, Hatay Sokak Nu:25/2 adresinde bulunan Dernek Merkezinde düzenlenecek etkinlik saat 19.00'da başlayacak.

KURT-AR ULUSLARARASI İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

2011 yılında Türk milliyetçileri tarafından kurulmuş başka hiçbir kurum ile bağı olmayan bir gönüllü birliği olarak çalışmaya başlayan Kurt-Ar 2016 yılında “Kurt-Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneği” adı altında resmiyet kazanmıştır. Savaş bölgeleri başta olmak üzere acil yardıma ihtiyacı olan soydaşlarımıza, imkanların elverdiği ölçüde, yardım ulaştırmayı hedefleyen Kurt-Ar tamamen bağışçıların destekleri ile çalışmalarını yürütmektedir. Bugüne kadar Kurt-Ar’a emanet edilen tüm ayni ve nakdi yardımlar bizzat kendi gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edilmiş ve kesinlikle başka aracılar kullanılmamıştır. Maddi yardım dışında savaş bölgelerindeki eğitim ve kültür faaliyetleri de aralıksız devam etmektedir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.