SON DAKİKA
Hava Durumu

Kocaeli Derince Limanı'nda büyük patlama!

Türkiye'nin Kocaeli ili Derince ilçesindeki limanda Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silolarında büyük bir patlama meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2023 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2023 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kocaeli Derince Limanı'nda büyük patlama!

Türkiye'nin Kocaeli ili Derince ilçesindeki limanda bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) silolarında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangını söndürmek için çalışma başlatıldı. Bölgeye çok sayıda itifaiye ve ambulans sevk edildi.

5 KİŞİ YARALANDI

Patlamanın nedeni henüz bilinmezken şu ana kadar 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kocaeli İtfaiye Daire Başkanı Ömer İslamoğlu ise "Çeşitli yerlerinden yaralananlar var. 5 yaralımızı ambulanslarla tahliye ettik. Bir kaybımız yok. Patlamanın neden kaynaklandığını bilmiyoruz" dedi.

DERİNCE BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de olay yerinde yaptığı açıklamada, ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydederek, "Şu anda yaralıları tespit edip hastaneye ulaştırmakla meşgulüz. İncelemeler yapılıyor, elimizde tam net bilgiler yok ama yaralı 4-5 arkadaşımızı hastaneye gönderdik. Ekiplerimizle olayı takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.