SON DAKİKA
Hava Durumu

Elon Musk'ın maaşını Çin mi ödüyor?

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı Steve Bannon, Elon Musk'ın maaşını Çin Komünist Partisinin (ÇKP) ödediğini iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2023 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Elon Musk'ın maaşını Çin mi ödüyor?

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı ve Çinli milyarder Guo Wengui'nin ortağı Steve Bannon, sosyal medya platformu Gettr üzerinden yaptığı açıklamada, Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın, Çin İçişleri Bakanlığına giderek ÇKP'ye "adeta tanrı önünde secde eder gibi diz çöktüğünü" ve maaşını Çin'den aldığını ileri sürdü.

Bannon, Musk ile ilgili, "Elon Musk, nefes aldığı sürece yalan söylüyor. Twitter denen suç yuvasını 2 kat fazla para ödeyerek satın aldı. Şimdi ise Pekin'deki maaşını ödeyen patronları, herkese saldırmasını istiyor" ifadelerini kullandı.

"ELON MUSK'A ÇKP ÜYELİĞİ VERİLMELİ "

Çin'in Twitter'ı olarak bilinen sosyal medya platformu Weibo'da Çinli kullanıcılar, Çin hükumetine olan hayranlığını dile getirmesiyle bilinen Musk için, "Onun felsefesi, ÇKP yönetimi ile aynı çizgide. Çin felsefesini destekleyen düşüncelerini takdirle karşılamamız gerekiyor. (Elon) Musk'a, ÇKP üyeliği verilmeli" paylaşımı yapılıyor.

Mart ayında bir podcast programına katılan Bannon, Musk'ı ÇKP tarafından desteklenen bir düzenbaz olarak nitelendirmişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.