SON DAKİKA
Hava Durumu

Baykar Genel Müdürü Bayraktar'dan Ukrayna Büyükelçiliğine anlamlı ziyaret

BAYKAR Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliğini ziyaret etti. Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar ile bir araya gelen BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, TB2 SİHA maketini imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Baykar Genel Müdürü Bayraktar'dan Ukrayna Büyükelçiliğine anlamlı ziyaret

Türk hava savunma şirketi BAYKAR Teknoloji, Rusya'nın 24 Şubat 2022 itibarıyla Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne karşı başlattığı topyekûn saldırının ardından Kıyiv'e insansız hava aracı (İHA) tedarik ediyor. Ukrayna ile Türkiye arasındaki askerî iş birliğini pekiştiren Bayraktar TB2 SİHA'lar Rus saldırılarına karşı güçlü bir savunma gerçekleştiriyor. 

Resim

BAYKAR Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve beraberindeki heyet, 27 Haziran 2024 tarihinde, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliğini ziyaret etti. BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar ziyarette Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar (Vasyl Bodnar) ve elçilik çalışanları ile bir araya geldi. 

Resim

BÜYÜKELÇİLİKTEN HALUK BAYRAKTAR'A TEŞEKKÜR

Büyükelçi Bodnar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Ukrayna'nın yakın dostu, BAYKAR Teknoloji şirketinin Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliğini ziyaret etti. Sayın Haluk'a, Rusya'nın saldırganlığına karşı koymanın zor zamanlarında devletimize verdiği sürekli destek ve Ukrayna ekonomisine yapılan önemli yatırımlar için içtenlikle teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Resim

BAYRAKTAR, BÜYÜKELÇİLİKTEKİ BAYRAKTAR TB2 SİHA MAKETİNE İMZA ATTI

Bayraktar da, "Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar ve değerli ekibi ile Ankara'da bir araya geldik. Buluşmada elçilik binasında sergilenen ve Ukrayna'da adına marşlar yazılan Bayraktar TB2 SİHA'mızın maketini imzaladık" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.