SON DAKİKA
Hava Durumu

Ankara'da Süyümbike Sultan Yaya Üst Geçidi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Süyüm­bike Sultan Yaya Üst Geçidi'nin açılışını yapacak. Açılış töreni, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ankara'da Süyümbike Sultan Yaya Üst Geçidi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim 2024 tarihinde Süyüm­bike Sultan Yaya Üst Geçidi'nin açılışını gerçkleştirecek. Açılış töreni cumartesi günü saat 14.00'te yapılacak.

Proje, kentin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi amaçlıyor.

AÇILIŞ TÖRENİ AYRINTILARI

Açılış töreni, Bağdat Caddesi, ASELSAN İlkokulu Durağı'nda tertip edilecek. Törende, projeye katkıda bulunan sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de yer alacak. Saat 13.00’te “Bahçelievler” metro durağından otobüs kaldırılacak ve katılımcılar rahat bir ulaşım imkânına sahip olacak.

Projeye; Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, Kırım Gelişim Vakfı, Şefika Gaspıralı Uluslararası Kadın Birliği, Kazan Tatarları Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kazan Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Dünya Tatar Ligası, Nogay Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Ata Derneği, Yörük Türkmen Birliği ve Genç Yürekler Dergisi destek verdiği belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.