SON DAKİKA
Hava Durumu

Ankara'da korkunç kaza: Savaş uçağının yakıt tankı yere çakıldı!

Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait F-4 savaş uçağının yakıt tankı, bu sabah Ankara'daki Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına ait bir açık otoparka düştü.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2023 23:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ankara'da korkunç kaza: Savaş uçağının yakıt tankı yere çakıldı!

Türkiye'nin başkenti Ankara'da bugün dikkat çeken bir olay yaşandı. Başkentin göbeğinde F-4 savaş uçağının yakıt tankı uçuş esnasında yere çakıldı. Olayda can kaybı olmadı ancak açık otoparkta, üzerine yakıt tankı düşen iki arabada maddi hasar meydana geldi. Pilot, Eskişehir'e acil iniş yaptı. 

MSB'DEN AÇIKLAMA YAPILDI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO) açık otoparkında meydana geldiği bildirildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait F-4 savaş uçağının bir parçası olan Ankara semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebepleTPAO'ya ait açık bir otoparka düşmüştür. Bahse konu olan uçak emniyetli bir şekilde Eskişehir meydana iniş yapmıştır. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili ayrıntılı teknik inceleme devam etmektedir"

Image

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.