SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Tatar şarkıcı Camala, ABD Başkanı Biden ile bir araya geldi

Ukraynalı sığınmacılara destek vermek amacıyla düzenlenen birçok konserde sahne alan, verdiği sayısız röportajda uluslararası toplumun dikkatini Ukrayna’da yaşanan trajedilere çeken Kırım Tatar şarkıcı Camala, ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2022 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2022 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Tatar şarkıcı Camala, ABD Başkanı Biden ile bir araya geldi

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaştan sonra çocukları ile birlikte Kıyiv’i terk etmek zorunda kalan 2016 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması birincisi, Kırım Tatar şarkıcı Camala, farklı ülkelerde sahne alarak Ukrayna’daki durumu dünyaya duyurmaya ve Rus saldırılarında zarar gören siviller için yardım toplamaya devam ediyor. Kennedy Center Onur Ödülleri’nin dağıtıldığı törende performans sergilemek için ABD’de bulunan Kırım Tatar şarkıcı Camala, Beyaz Saray’da ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden ile bir araya geldi.

Sosyal medya üzerinden görüşmeye eşi Seit Bekir Süleymanov ile katıldığını bildiren Camala yaptığı açıklamada, “Bu mücadelede yalnız olmadığımıza dair güvence aldım. Joe Biden ve Jill Biden’a kararlı destekleri için çok minnettarım. Bu tür anlar, sizinle tüm Ukrayna toprakları için ulaşılacak ortak zaferimize doğru ilerlememiz için güç veriyor.” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.