SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Gelişim Vakfı yeniden yapılanıyor

Yakın zamanda eğitim komisyonu kuran Kırım Gelişim Vakfı, Kırım millî davasında çalışmalar yapmayı amaçlayan öğrencilere eğitim desteği verecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Gelişim Vakfı yeniden yapılanıyor

Kırım Gelişim Vakfı yeni yapılanmasıyla çalışmalarına başladı.

EĞİTİM KOMİSYONU KURULDU

Temmuz ayında Eskişehir’de bir araya gelen ve bünyesinde bir eğitim komisyonu kuran vakıf yönetimi, Türkiye’de okuyan ve Kırım millî davasında çalışmalar yapmayı hedefleyen öğrencilere destek verecek.

Komisyonda bulunan öğretim üyeleri Prof. Dr. Enver Aydoğan, Prof. Dr. Ersel Onat, Prof. Dr. Nuri Kavaf, Dr. Filiz Tutku Aydın, Meryem Başkurt Sabaz, Duygu Özmen ile Eskişehir Kırım Derneği Başkanı Recep Şen ve Kırım Gelişim Vakfı Başkanı Ümit Şilit toplantı yaparak çalışmalarına başladı. İlk olarak Vakfın hali hazırda devam eden eğitim burslarının değerlendirmesini yapan komisyon, yeni kaynaklarını aktarabileceği öğrencileri belirleme konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yıllardır hem Türkiye'deki hem de Kırım’daki soydaşlarının eğitimine destek veren Kırım Gelişim Vakfı, Kırım millî davasını dünyaya anlatabilecek, Kırım tarihi ve kültürünü geleceğe taşıyabilecek bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.