SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Derneği Bursa Şubesi kurban bağışlarını Kırım'da dağıttı

Kırım Derneği Bursa Şubesi, 2024 yılı Kurban Bayramı’nda Kırım’da, Türkiye'den gönderilen 19'u büyükbaş ve 7'si küçükbaş olmak üzere toplamda 140 adet hisse kurbanın kesimini gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Derneği Bursa Şubesi kurban bağışlarını Kırım'da dağıttı

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi, bu Kurban Bayramı'nda da Kırım'daki soydaşları unutmadı. Dernek tarafından 18 Haziran 2024 tarihinde yapılan açıklamada, bu yıl da Kurban Bayramı’nda kurbanların işgal altındaki Kırım’da İslami usullere göre kesildiğini bildirildi.

"140 ADET HİSSE KURBAN, KIRIM'DA İHTİYAÇ SAHİBİ SOYDAŞLARIMIZA DAĞITILMIŞTIR"

Dernek tarafından yapılan açıklamda, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı'nda vekalet usulü ile Türkiye'den gönderilen 19 adet büyükbaş ve 7 adet küçükbaş toplam 140 adet hisse kurban Kırım'da kesilip, ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza dağıtılmıştır. Kurban kesimlerine ait videolar Kurban sahiplerine iletilmiştir. Allah kurban ibadetlerimizi kabul eylesin. Vekalet vererek Kurbanlarını Kırım'da kestiren hayırseverlere ve Kırım'da Kurban kesim-dağıtım organizasyonlarını gerçekleştiren dostlarımıza, Kırım’daki soydaşlarımız ve Derneğimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.