SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Savunma Bakanı Umerov cephede!

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, Harkiv bölgesinde görev yapan birliklerin komuta merkezlerine ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Savunma Bakanı Umerov cephede!

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, Harkiv istikametindeki operasyonel ve stratejik birlik grubunun komuta merkezini ziyaret etti.

Ukrayna Savunma Bakanı Umerov, 26 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında, “Komutan Tuğgeneral Mıhaylo Drapatıy'ın (Mykhailo Drapaty) raporunu dinledim. Mevcut durumu ve cephenin bu kısmında savunmayı güçlendirmek için atılacak adımları ele aldık. Vovçansk istikametinde Ukrayna Silahlı Kuvvetleri birliklerinin mevzilerini ziyaret ederek ‘Vovçansk’ taktik grubu komutanının raporunu dinledim.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Umerov, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Oleksandr Sırskıy (Oleksandr Sırski) ile birlikte Siversk bölgesinde görev yapan mekanize tugaylardan birinin komuta merkezini ziyaret ederek mevzilerin güçlendirilmesi ve görevlerin etkin bir şekilde yerine getirilmesi için gerekli tüm ihtiyaçların sağlanması konusunu ele aldıklarını aktardı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.