SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov, Kıyiv Büyükelçisi Bilgen ile görüştü

Ukrayna'nın Yeniden İmarından Sorumlu Başbakan Yardımcısı, Topluluklar ve Bölgelerin Kalkınması ve Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov ile Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2023 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov, Kıyiv Büyükelçisi Bilgen ile görüştü

Ukrayna'nın Yeniden İmarından Sorumlu Başbakan Yardımcısı, Topluluklar ve Bölgelerin Kalkınması ve Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov, Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen ile 27 Kasım 2023 tarihinde bir görüşme gerçekleştirdi.

"UKRAYNA'NIN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNE VERİLEN STRATEJİK DESTEĞİ TAKDİR EDİYORUZ"

Bakan Oleksandr Kubrakov, görüşmeye ilişkin resmî sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamasında, "Türkiye önemli bir ortağımız olmaya devam ediyor, Ukrayna'nın egemenliği, bağımsızlığı ve toprak bütünlüğüne verdiği stratejik desteği takdir ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kubrakov, Büyükelçi ile iki ülke arasında ulaştırma sektörünün restorasyonu ve geliştirilmesiyle ilgili yatırım ve iş projelerinin derinleştirilmesi bağlamında işbirliği olanaklarının görüşüldüğünü kaydetti.

Bakan paylaşımında ayrıca,"Türkiye'nin en önemli alanlardan bazılarında Ukrayna'yı desteklemeye devam etme isteği ve hazırlığı için minnettarım." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.