SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye’nin Kıyiv Büyükelçisi, Ukrayna Enerji Bakanı ile görüştü

Ukrayna Enerji Bakanı German Galuşçenko ve Türkiye’nin Kıyiv Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen bugün Kıyiv’de bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2023 19:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Türkiye’nin Kıyiv Büyükelçisi, Ukrayna Enerji Bakanı ile görüştü

Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen, Ukrayna'da görevine başlamasının ardından nezaket ziyaretlerine; 22 Ekim 2023 tarihinde Kıyiv'deki Kırım Tatar Milli Meclisi Ofisi ile başladı. Büyükelçi Bilgen, o tarihten bu yana Ukrayna'da resmî temaslarına devam ediyor. 

Türkiye’nin Kıyiv Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen, Ukrayna Enerji Bakanı German Galuşçenko ile bugün bir görüşme gerçekleştirdi. Türkiye’nin Kıyiv Büyükelçiliğinin resmî sosyal medya sayfasından görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada  “Büyükelçi Bilgen, Ukrayna Enerji Bakanı Galuşçenko ile bir araya gelerek, faydalı bir sohbet gerçekleştirmiştir” ifadeleri yer aldı.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, görevi devralmasının ardından 16 Haziran 2023 tarihinde, büyükelçi atama kararlarını imzaladı. 14 Eylül 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında; Ukrayna Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Mustafa Levent Bilgen atandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.