SON DAKİKA
Hava Durumu

Rüstem Umerov: Ukrayna'nın daha fazla hava savunma sistemine ihtiyacı var

İşgalci Rusya, Harkiv’e bağlı Kupyansk bölgesinde bulunan Groza köyündeki bir kafe ve mağazayı bombaladı. Saldırıda en az 50 kişi hayatını kaybetti. Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, "Ukrayna'nın ülkemizi terörden korumak için daha fazla hava savunma sistemine ihtiyacı var." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rüstem Umerov: Ukrayna'nın daha fazla hava savunma sistemine ihtiyacı var

Terör devleti Rusya, Ukrayna’da sivil tesisleri bombalamayı sürdürerek sivilleri öldürmeye devam ediyor. Rus işgal güçleri bugün öğlen saatlerinde Harkiv’e bağlı Kupyansk bölgesinde bulunan Groza köyündeki bir kafe ve mağazayı füze ile vurdu.

EN AZ 50 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda en az 50 kişi hayatını kaybetti ve 6 kişi yaralandı. Ukrayna İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre saldırı sırasında kafede anma töreni gerçekleşiyordu.

RÜSTEM UMEROV'DAN SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI

Ukrayna Savunma Bakanı Rüstem Umerov, saldırıya ilişkin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Rusların acımasız ve kasıtlı terörist saldırısında bir füze, Harkiv bölgesindeki bir bakkal ve kafeye isabet etti, 49 kişi öldürüldü. Yakınlarını kaybeden herkese başsağlığı dileriz. Ukrayna'nın ülkemizi terörden korumak için daha fazla hava savunma sistemine ihtiyacı var. Bunu ortaklarımızla tartışıyoruz."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.