SON DAKİKA
Hava Durumu

İşgalci Rusya'nın Harkiv’e düzenlediği saldırıda 3 kişi yaralandı

Terör devleti Rusya, Ukrayna'ya yönelik füze saldırılarını sürdürüyor. Rusya sabah saatlerinde Harkiv’i füzelerle vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İşgalci Rusya'nın Harkiv’e düzenlediği saldırıda 3 kişi yaralandı

İşgalci Rusya, sabah saatlerinde Harkiv’e toplu füze saldırısı gerçekleştirdi. Füzeler bir eve, eğitim kurumuna ve bir işletmeye isabet etti.

 İŞGALCİ RUSYA, HARKİV’İ 4 KEZ VURDU  

Harkiv Bölgesi Askeri İdaresi Başkanı Oleg Sınegubov, Harkiv’in sabah saatlerinde 4 kez vurulduğunu ifade etti. Rus güçlerinin saldırısında Zmiyiv şehrinde üç kişinin yaralandığını bildirildi. Sınegubov, Saldırıda hasar gören bir evin enkazı altında 2 kişinin daha kalması ihtimali nedeniyle arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Rusya’nın bugün sabah saatlerinde Ukrayna'ya çok sayıda seyir ve balistik füze fırlattığı kaydedildi. Rusya'nın fırlattığı ve Ukrayna hava savunmasının düşürdüğü füzelerin kesin sayısı henüz açıklanmadı.

İŞGALCİ RUSYA, HARKİV'DEKİ BİR OKULU DA FÜZE İLE VURMUŞTU

İşgalci Rusya, 2 Ocak'ta akşam saatlerinde Harkiv’e füze saldırısı gerçekleştirmişti. Rus füzelerden biri bir okul binasına isabet etmişti. Harkiv Bölgesi Askeri İdaresi Başkanı Oleg Sınegubov, yaptığı açıklamada gece yarısı civarında işgalci Rus ordusunun Harkiv’i S-300 füzeleri ile vurduğunu aktararak saldırıda sivil altyapının zarar gördüğünü belirtmişti. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.