SON DAKİKA
Hava Durumu

İşgalci Rusya'dan Donetsk'e saldırı: 1 ölü, 4 yaralı!

Rus işgal güçleri, Ukrayna'nın Donetsk bölgesine yönelik saldırılarını sürdürüyor. Son bir günde, bölgedeki Rus saldırılarında 1 kişi öldü ve 4 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İşgalci Rusya'dan Donetsk'e saldırı: 1 ölü, 4 yaralı!

İşgalci Rusya, son bir günde Donetsk bölgesini 10 kez bombaladı. Saldırılarda 1 kişi hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı, işgalci Rus ordusunun son bir gün boyunca Donetsk bölgesindeki 6 yerleşim yerine saldırı gerçekleştirdiğini aktardı. Açıklamada, “Son bir günde Rus ordusu Donetsk bölgesindeki sivil nüfusu 10 defa bombaladı. Saldırılarda 1 kişi hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı. 6 yerleşim yeri ise saldırıya uğradı” ifadelerine yer verildi.

İŞGALCİ RUSYA'DAN DONETSK'E SALDIRI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI!

Açıklamada, işgalcilerin Avdiyivka kentine önce hava saldırısı düzenlediği daha sonra ise Grad çok namlulu roketatar sistemi ve topçu sistemleri ile saldırdığı bildirildi. Saldırıda bir apartman tahrip edildi ve 2 kişi yaralandı. Kostyantınivka köyüne yapılan saldırıda bir kişi yaşamını yitirdi. Yelızavetivka köyüne yapılan topçu saldırısında ise 2 kişi yaralandı. Danıliyivka, Toretsk ve Daçne yerleşim yerlerinde evler tahrip edildi.

Öte yandan Kostyantınivka köyüne yapılan saldırıda 1 kişi yaşamını yitirdi. Yelızavetivka köyüne yapılan topçu saldırısında 2 kişi yaralandı. Danıliyivka, Toretsk ve Daçne yerleşim yerlerinde evler tahrip oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.