SON DAKİKA
Hava Durumu

Çin'in Doğu Türkistan'daki karantina kamplarından sızan görüntüler vicdanları kanattı

Çin rejimi Uygur Türklerini karantina kamplarında katlediyor

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 23:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Çin'in Doğu Türkistan'daki karantina kamplarından sızan görüntüler vicdanları kanattı

Çin rejimi Doğu Türkistan’da inşa ettiği toplama kamplarına Çin virüsünü bahane ederek yeni tür karantina kamplarını dahil ediyor. Karantina adı altına evlerine, karantina kamplarına, fabrikalara ve okullara hapsedilen Uygur Türkleri katlediliyor.

Soykırımcı Şi Cinping, Doğu Türkistan’da Uygur Türkleri başta olmak üzere diğer Türk topluluklarına karşı işlenen soykırım politikasına yenileri ekleniyor. Şi’nin Doğu Türkistan genelinde çok sert bir şekilde uygulamaya koyduğu “Sıfır Kovid” politikası ile karantina kampları inşa ediliyor. Çin rejimi Uygur Türklerini virüs bahanesiyle karantina kamplarına kapatarak açlık ve soğuktan ölmesini hedefliyor.

DOĞU TÜRKİSTANLILARI KARANTİNA KAMPLARINDA KATLEDİLİYOR

Doğu Türkistanlılara karşı soykırımın her türlüsüne başvuran Çin rejimi şimdi de, Uygur Türkleri başta olmak üzere diğer Türk Topluluklarını yok etmek için son üç aydır “Sıfır Kovid” politikası bahanesiyle Uygur Türklerinin açlık ve soğuktan ölmesi hedefleniyor. Çin merkezli sosyal medya servislerinde ortaya çıkan görüntüler, Çin rejiminin bu hedefini gözler önüne seriyor.

Karantina kamplarından sızdırılan görüntülerde hijyenin sıfır olduğu, insanların sosyal mesafe olmaksızın bir arada tutulduğu ve bir çok insanın öksürdüğü dikkat çekiyor. İşte o görüntüler:

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.