SON DAKİKA
Hava Durumu

TİKA Başkan Yardımcısı Dr. Çevik'ten Kosova Müftüsüne ziyaret

Kosova Müftüsü Naim ef. Ternava, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkan Yardımcısı Dr. Mahmut Çevik’i ağırladı

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
TİKA Başkan Yardımcısı Dr. Çevik'ten Kosova Müftüsüne ziyaret

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkan Yardımcısı Dr. Mahmut Çevik, 24 Ekim 2024 tarihinde Kosova İslam Birliği Başkanı Müftü Naim ef. Ternava'yı ziyaret ederek Priştine İslam Birliği Merkezinde bir görüşme gerçekleştirdi.

TİKA Başkan Yardımcısı Dr. Mahmut Çevik’i İslam Birliği merkezinde ağırlayan Müftü Ternava, kendisine ve TİKA’ya Kosova İslam Birliği ile bugüne kadar yaptıkları iş birliklerinden dolayı teşekkür etti.

Kosova’da TİKA’nın Kosova’da İslam kültür ve dini mirasına ait birçok eseri restore ettiğini, bunların restorasyonunun Kosova için bu değerli mirasın korunmasına olanak sağladığını söyleyen Ternava, ayrıca kurum olarak TİKA ile çeşitli projelerde iş birliğini sürdürme kararlılığımızı sürdürdüğünü belirtti.

TİKA Başkan Yardımcısı Dr. Mahmut Çevik, TİKA ile iş birliğinden dolayı Müftü Tërnava’ya teşekkür etti. Kosova İslam Birliği ile TİKA arasındaki ortak projelerin gelecekte de devam edeceğini kaydetti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.